GTA 6’dan yeni sızıntılar ve oynanış görüntüleri ortaya çıktı.
  1. Anasayfa
  2. Oyun

GTA 6’dan yeni sızıntılar ve oynanış görüntüleri ortaya çıktı.

0

Her yaştan kişinin severek oynadığı, Dünyanın en çok ses getiren Oyunu Grand Theft Auto (Büyük otomobil hırsızlığı) serisinin 6. oyunu Grand Theft Auto VI (GTA 6), oyun severleri serinin en çok tutulan ilk oyunu GTA: Vice City​’de ilk kez tanıtılan, 1980’lerin Miami’sinin canlı ve nostaljik şehri Vice City’ye geri götürecek.

Rockstar Games​’e göre GTA 6​, serinin şimdiye kadarki en büyük ve en sürükleyici değişimini vaat ediyor.

Vice City bu sefer, kurgusal Leonida eyaletinde geçen çok daha büyük bir açık dünyanın parçası olacak. GTA 6 için planlanan tarih ve saatten önce uğradığı siber saldırı sonucu erkenden yayınlanan ilk fragmanı, oyun severlere Vice City’nin yeni haline dair bir fikir sağladı ve böylelikle Grand Theft Auto (GTA) (Büyük otomobil hırsızlığı) serisinin tarihinde ilk kez bir ana karakter kadın olarak karşımıza çıktı. 

Söylentiler doğruysa Grand Theft Auto VI (GTA 6), nın toplam bütçesi 600 milyon dolar olacak.

Rockstar Games, GTA 6’nın ilk gün satışlarından (hem dijital hem de fiziksel) 1 milyar dolara yakın gelir elde edeceğini planlıyor. Yani oyun için harcanan tüm geliştirme ve reklam maliyetleri de dahil oyunun çıkışından tam 24 saat sonra karşılanabilecek, buna bazıları yok artık diyebilir. Şunu da hatırlatmak gerek, 17 Eylül 2013 Tarihinde piyasaya sürülen GTA 5′ çıkışından tam 24 saat sonra satışları 800 milyon doları bulmuştu.

Çıkış Tarihi 2025’in son Aylarında

GTA 5’in Eylül ayında çıktığını düşünürsek ki firma genelde bu aylarda oyunları çıkarıyor. Buda yine önümüzdeki seneye eylül yada ekim aylarında ilk başta PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’e geliyor.

Reaksiyon Göster
  • 1
    alk_
    Alkış
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım
Paylaş

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

AS Bilişim.TR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.